Üvegtárgyak

A Tiffany-technika egy új utat nyitott meg az ólomüvegezés terén azzal, hogy aprólékos, íves alkotások születhettek. Egy díszdoboz, egy kimunkált, gyönyörű szalvétatartó vagy akár egy falióra nem csak a saját otthonunk dísze, hanem egy nívós ajándék része is lehet.

A galériában található üvegtárgyak között vannak készleten lévő darabok, amik azonnal megvásárolhatóak, de többnyire már gazdára talált termékekkel találkozhat az ide látogató. Ezekből - a fotón láthatóhoz képest - mintázatra és formára azonos, de színösszeállítását tekintve csak hasonlót tudok készíteni.

Természetesen egyedi igények alapján is tervezek és készítek különféle használati és díszüveg-tárgyakat...ezzel kapcsolatban kérem, keressen elérhetőségeim valamelyikén.

Már elkelt, de rendelhető termékek

Az itt látható üvegtermékek mindegyike már gazdára talált, de újbóli elkészítésüket is szívesen vállalom. Mivel egyedi gyártású alapanyagokat használok, ezért mindenképp lesz eltérés a fotón látható és a már elkészült díszüveg között.

Áruk tájékoztató jellegű...ha méretben és színben más elképzelése lenne, kérem, kérjen árajánlatot megrendelése előtt. Mindegyik díszüveg-tárgyat bármilyen más színösszeállításban és méretben is el tudom készíteni.

Telefon: 20/3833138 · E-mail: info@vitrea.hu

© 2016-2018 Magasházi Julianna · Minden jog fenntartva! · Website by MJ design · Impresszum · ÁSZF